Bra rubrik!!

Hej gårdagen va både bra och dålig. I singel gick det inte något vidare. Men det av kul att springa runt sen när det var en stund (lång stund) till paren. Sen när det var par så kändes det bra men när våran round kom up så va inte vi med så vi var på väg att gå och byta om när hon som sätter up lappar säger att det är omdans på round 45 (den rounden vi dansa) vi bara kutar dit men då va det bara dom som kom upp på lappen eller vad man säger. Men sen kommer vårat nummer upp och vi hade ju inte ens dansat omdans så det va jätte konstigt så vi fatta typ inte om vi hade gått vidare eller inte. Men det hade vi sen och i finalen så glömmde jag typ bort mig. Sen på prisutdelningen så ropa dom upp trean det va inte vi sen tvåan inte vi då tänkte jag fan nu är det kört men sen bara etta nummer 559 (vårat nummer)!!! Värsta collt först vistte vi inte om vi hade gått vidare sen kom vi etta!!!!
Sen idag har jag typ bara kollat på tv hela dagen lång!!! kul dag.

ARG!!!

Jag är jätte arg på dåligt humör och just nu är allt skit!!
När vi skulle äta kan ni gissa vad vi skulle äta? Jo äklig tackos det är kanske inte så äkligt igentligen men eftersom att jag har ätit det typ varje fredag sen jag föddes så är det inte så jävla gott längre!!
Bara det gjorde mig på dåligt humör sen börjar mamma tjöta bara: är du arg eller jag neeeej varför tror du att jag är arg hella tiden. Bara jag inte är super glad så ska jag tydligen vara arg!
Sen började hon och pappa tjöta massa skit. Sen när jag var mätt och skulle gå då fick jag inte det bara för att jag inte hade ätit upp. Det var ändå min andra potion så börja han tjöta massa skit så jag fick sitta där och tvinga i mig all tackos så nu mår jag illa :(
Men sen kommer Lovisa då blir det roligare. För er som har missat det så är det allså tävling i helsingborg imårgon.
känner mig så arg så det bara kockar i mig nu allså!! inget kul inlägg  men så är det ibland.

DANCE TIME!!

Redo för att gå och dansa. Om Lovisa kommer ihåg så ska hon ta med sig sin dräkt till dansen så att jag kan prova den. Om den passar ska jag ha den på tävlingen på Lördag. Känner mig faktiskt riktig taggad inför tävlingen.

Home!!

kom hem från skolan för typ en timme sen. Jag har ätit surfat på nätet m.m.
Nu ska jag plugga no sen tagga för dans i kväll.

Onsdag!!

Idag i skolan va det klädsim jag hade en väldigt tajt luv tröja på mig så det kändes typ som att jag skulle strypas så jag kände att jag typ va väldigt röd i ansiktet och lät väldigt konstigt men det gick la bra ändå. Efter skolan va jag med Emma och vi kollade på burlesque. Efter det åkte hon hem då gjorde jag b-sråks läxan och no kan det hyfsat nu. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanska kolla på ett avsnitt av stylisterna. Imårgon på svenskan ska vi till bokhandeln för det är bokrea och då får alla åttor en bok <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Fan vad nice!!!
Tävling på Lördag!! tagga. Måste köpa brun utan sol med men har jag pengar till det?.......  neeee!! får försöka övertalla mamma att det vore bra att ha hemma.
Tänkte lägga ut några gammla bilder.
SÖT!!
Min egen tårta är felstavad :(

Kul Kul Kul!!

Tjenare Tjenare i dag har jag inte gjort ett skit än så länge.
Men Linnea ska komma hit när hon har ätit när det nu är. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra då men okej dte vet jag men det tänker inte jag talla om :D
Igår va jag hos Sanna vi kollade på film och pratade mest men det va och kul för det va skitlänge sen vi va och då mennar jag verkligen skit länge sen.
Så kul man kan ha!!

Mot Sanna!!

Tjenare allihopa Nu har jag precis ätit och sitter och väntar på pappa som skulle göra något, Sen när hyan är klar ska han till skövde och då skutsar han mig på vägen. Kort inlägg men men.....
Saknar mitt mörka hår.. får kolla med mina hår stylister om vad dom kan göra åt det!!

@Emma!!

Tjenare nu sitter jag hos Emma hon äter nu sen ska hon packa för i kväll ska hon sova hos mig. Jag sov juu hos henne i natt så nu sover hon hos mig. Igår skulle vi kolla på film (kalle och chocklad fabriken) Men det var ett hack i den så då dsampa hela datorn och så fatta vi inte att det var ett hack i skivan så vi satt där och försökte fixa det i typ en halv timme. Men sen när vi hade fattat att det var skivan så bytte vi film till bratz the movie.
Sen när Emma har ätit och packat så ska vi hem till mig och basta och äta chips och popcorn MUMS!!
Vi ska se på tusen gånger starkare med när den har laddat klart.
Fan vad jag saknar sommaren!!

CHACHA!

HAHAHAHHAAH, visst vare kul. fattar ni, det roliga var cajsas blogg! Nää, men cajsa ville ju ha lite mer läsare och så, då får man ju ställa upp för laget iblond ni vet, snäll som jag är! PUSS & KRAM SES PÅ STAN.. /EMMMMMMA
Jag kommer även hoppa in och skriva lite inlägg härs och tvärs.

Hos Emma !!!

Hejsan nu sitter jag hos Emma och är inne på hennes nya fina dator.
Hon sitter vid sin gammla dator för den här ville jag ha  :D
Vi  vet inte riktigt vad vi ska göra i dag/nu.
Emma dampar som vanligt. Förövrigt så klippte jag mig igår. Jag klippte lugg.
Har inte något mer kul att skriva nu inte för att detta inlägget var så kul.


Hejsvejs.

Sovmårgon!!!

Hej Hej i dag börjar jag skolan lite senare, börjar tio i tio. Men jag är redan klar nu så nu ska jag bara chilla i typ en halv timme innan jag åker till skolan med Linnea som är frisk i dag.
Sen efter skolan är det dans halv fyra så jag hinner nog inte blogga något iimellan där.
Idag ser jag ut så här.
Såg ut då
ser ut nu :)
Jag har räknat ut att i sommar kommer mitt hår va ungefär så härr långt om det har växt lika mycket som det har gjort detta halv året

Hej Tjena Hallå!!

Hej tjena hallå idag har varit en vanlig Torsdag i skolan förutaom att en Engelsk snubbe kom på SO:n han såg jätte tråkig men han va riktig rolig faktist. Efter skolan gick jag och Emma hem till mig och åt lite negerbollar och kollade på tv + att vi övade lite geografi. Sen åkte vi till henne och åt och bytte om, mina kläder var väldigt blöta då för att det var typ snö storm ute och jag hade min väska så att det kunde snöa in (smart). Sen åkte vi till konsum för att jag skulle köpa tuggemin men då hade dom inte kvar den lilla fina tunnan och dom sa att det var slut men det tror inte jag på så jag ska dit och kolla imårgon med. Sen var det iallafall dans. Gick bra men hängde inte riktigt med men det sitter nog till nästa gång hoppas jag. När jag kom hem hade min mamma varit så snäll att hon hade gjort pannkackor till mig. Jag var inte så jätte hungrig för jag hade drrukigt mycket vatten på dansen. Sen har jag dushat och fixat några små problem som inte gick så bra. Nu håller jag på att ladda ner burlesque och mean girls 2. Nu ska jag nog gå och sova snart så jävla trött. Men jag får sova i mårgon för jag har sov mårgon :D

...

Tro det eller ej men jag cajsa ekvall har faktiskt gjort b-språks läxan. Jag glömmde boken i skolan, Rebecca hade inte sin heller men då kom hon på att man kunde gå in på Liber.se/glosmaskinen. Idag har inte jag gjort ett skit men det fungerar det med. På Lördag ska jag och Rebecca till göteborg. Vi ska till mina kussiner men vi kommer nog mest  gå i affärer. Har inte mycket mera att skriva just nu faktiskt hejsvejs lingon fejs.
Min uber nice web camera.

Skövde med Lovisa.

Hej i går var jag i skövde med Lovisa vi va och såg love and other drugs. Sen efter det så kom pappa och hämta oss. Sen va det bara chill. I dag har vi varit i skövde igen, fast idag kolla vi in alla heta affärer. När vi skulle åka till skövde så orka vi inte vänta tillklockan fyra, då fritidskortet börjar jälla så vi tog halv fyra bussen. Medans vi gick till bussen så kom vi på värsta långa ursäkten till varför vi va tvungna att åka med bussen. Sen när vi kom till bussen så funka det ju inte hon bara:
-vad är det för kort
jag-fritidskort
hon-har det gått ut
jag- ne
hon- konstigt men gå in du det är säkert något fel på apparaten
Sen kom Lovisa det funkade ju självklart inte för henne heller.
Hon- det är nog samma sak med dig där
lovisa- mm
Hon- vad är det för kort
lovisa- fritidskort
hon okej gå in bara
Vi- asssssssss garv!!!
Hahhahahha :D
det va kul. Jag köpte ett tränings linne ett par tränings byxor och en fondation.
Lovisa.
Fina läppar och osminkad osv :D
Naaaaaw Rebecca lenneer och Rebecka stenström.

RSS 2.0