tralalalalala!!

igår så tänkte lovisa och jag att efter som att det är så bra väder här i tidaholm så är det säkert det i hjo med. så vi åkte till hjo och skulle till hjo badet. vill bara på peka att jag hade på mig shorts och en mag tröja värsta sommar outfit. Sen när vi kommer fram så släpper mamma och pappa bara av oss där. Men i hjo så var det svin kalt och alla där gick typ i lång byxor och tjockis tröjor och sånt. så vi gick inte ens in till hjo badet. jag frös så jävla mycket så jag gick in på ica och köpte ett linne. sen så kom mamma och pappa efter typ en timme. Idag var det konfa till klockan ett då åkte jag hem och åt sen vidare till skövde. i skövde så gjorde jag ett pass. jag hoppas att det blev bra efter som att man ska ha det i ett tag. eter det så gick jag och mamma och kollade i afärer lite grann. det är typ rea i alla afärer så det var ganska stökigt men billigt :D jag tänkte att jag kanske kunnde lägga upp bilder på det jag köpte sen.

hihi!!

hejsan !!

hejsan !!

Lite efter va de här ja.
Från i torsdags till i måndags har vi varit lediga.
I lördags så va jag med linnea och lovisa och vi solade typ hela dagen. Sen på kvällen så träffade vi Emma,rebecca,emma,moa och carro i bruksvilleparken. plus att vi träffade en gammal kär vän till mig rebecca och linnea haha :D sen så sov linnea och lovisa här på natten.
på söndagen så va jag med linnea och lovisa.vi solade lite sen så åkte dom hem och åt då kom rebecca och vi åkte hem till henne och hämtade hennes long board. hon hade fått ont i benet så hon kunde inte åka. så då åkte vi en sväng sen när vi kom hem till mig så kom linnea lovisa och emma. vi åkte till åna och badade. riktigt skönt faktiskt :D vi tänkte åka kannot men vi hade inte så lång tid på oss så det ska vi göra någon annan dag.  sen åkte alla hem. sen efter det så kom emma hit och sov här.
sen på måndagen så åkte vi till jönköping. Jag köpte inte så mycket bara en long board. När vi kom hem så hängde vi med emma och anna till havs sjön. JAG SKA ALDRIG BADA FÄR IGEN!!! det finns hur mycket och stora fiskar som helst där!!!!
Itisdags så var det skola helt okej faktiskt. efter det så åkte jag till lidens och jobbade där lite.
idag så var det skola också helt okej. efter det så åkte jag till lidens och jobbade lite till och tjänade lite pengar :D
när jag kom hem så åkte ja och linnea long board en sväng. och nu ska jag börja med no läxan men jag tycker att det är puckat att ha no läxa nu eftersom betygen redan är sätta.

yeah!!

hello my friends. Idag/igår blev jag 15 år :)
Idag/igår firade jag min födelsedag. efter en stund så kom lovisa hit och vi lekte lite lekar. Emil stoppa in 20 marshmellos (stavning) i munnen utan att svälja dom hihi :) Sen så hissa dom jävlarna mig trodde att jag skulle dö typ. Nu har jag och lovisa kollat på litte glee avsnitt men jag funderar på om lovisa har sommnat hihi :) jag tänkte visa vad jag har fått men jag orkar inte göra det nu så jag kanske gör det imårgon men kom ihåg att jag sa kanske så förvänta er inget :D
Förut :)
Jag nu :)
Lovisa nu :) (jag tror hon sover)
Hejdå :D

RSS 2.0