coooooooolt!!

Nöt cream på burk!! 220g

!!

Har verkligen problem med att komma på rubrker. Men men !! är ju alltid fint.
Idag har skolan varitt precis som vanligt. Efter skolan så va det dans. Det var med som vanligt förutom att jag var tvungen att göra 100 armhävningar för jag lämnade in tävlingsanmälan försent till skövde. Men det gick bra för man var inte tvungen att gör dom på rad. Nu ikväll ska jag väll inte göra något. Typ kolla på film.
HAHA MAN KAN HA PERCING DÄR!!!

Mot dansen!!!

ska snart åka till dansen!!

....!!!!!

Hejsan på er nu sitter jag här och har hicka inte kul...
Men idag på b-språket så fick jag sluta en timme tidigare för våran lärare va någon annan stans. Nu har  jag iallafall ätit och kollat på tv. Sen klockan fem så ska jag i väg och dansa sen ska jag och linnea sova hos emma och åka till skövde imårgon vi har ju då k dag.
Yeah!!

Engelska lektion

Tjenare nu sitter jag Lovisa och rebecca på pallans engelska lektion sen slutar dom tror jag. Då ska vi hem till Lovisa och äta tror jag.

Höken!!

Nu sitter jag och väntar på att rebecca och Lovisa ska bli klara. När dom är det på ska vi på studiebesök på höken kul kul men vi hörs tjao!!

Snart blir det......

........ Godnattt.
Jag börjar bli lite trött nu och känner att det är bäst att jag gå och lägger mig så att jag inte är lika trött imårgon som jag va idag. Men innan det så funderar jag på att beställa hem lite smått och gott från hm :)
Förut så tog jag lite fina bilder vill ni se....?
BRA :)
SÖNDAGENS SLAPP OUTFIT.
YEAH
FAIL
FINT HÅR
CHILLLLLL OCH GODNATT

Panik!!

Hallå när jag skulle hämta  mina saker hos Lovisa så åkte jjag och mamma till ICA först men jag satt kvar i bilen. För jag ville inte gå in. Mamma låste ju inte bilen då för jag satt ju kvar. Men sen efter en stund så låser sig bilen av sig självt och då gick larmet på eller det börja inte låta men den lampan gick på!!! så jag satt typ skit stilla och visste inte om man fick blinka (med ögonen) Så jag satt typ i bilen och stirra gubben mittemot i ögonen!! Jag tänkte att jag kunde ringa till mamma men då kom jag på att jag inte fick röra mig. Fatta vilken jävla panik jag hade då eller!!!!!!!!

TRÖTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

Hejsan i dag är jag väldit trötttttttt!!!!
Igår så gick det bra i grupp och par men inte så bra i singel.
I grupp kom vi 2:a och i par 4:a
Vi fick inte prick i grupp men jag håller på att kolla om vi fick det i par man va tvungen att vara 15 för att fyran skulle få prick men jag vet inte hur många vi va.
Men endå det har inte gått så bra för mig i singel på ett tag nu så jag tänkte utmana mig själv lite nu.
Så jag tänkte som såhära att om jag inte går vidare så ska jag göra något konstigt/roligt/dumt/pinsamt m.m. Men ni kan ju skriva vad ni tycker att jag ska göra om jag inte går vidare så väljer jag något av de. Kul va?
Nu så ska jag typ plugga engelska och no
Snygg lugg va?

Mot Örebro

Tjenare tjenare nu sitter jag på bussen som går till Örebro. Har inte mycket mer att säga.

Mot Lovisa!!

tjenare tjenare nu har jag packat och gjort klart allt tills i mårgon. Förutom maten då.
Men nu är jag typ  helt klar för att åka till Lovisa men jag vet inte om Linnea är och inte om Lovisa är klar för mig och Linnea. Men det ska jag snart ta reda på. När vi kommer till Lovisa blir det nog att göra iordning hår BUS och lite sånt sen gå och lägga sig och tagga till Örebro.
Snygga lilla jag!!!

Tävlings träning!!

hejsan på er nu ska jag iväg på tävlingsträning om 3 minuter för då kommer Linnea.
Det är ju då tävling i örebro i mårgon då är inte så jätte taggad men...
Vi får se känns inte som att det kommer gå så bra i singel i par har vi ju kommit upp i guld nu så vi får väll se hur det går och gruppen är det första tävlingen på välldigt länge. Men vem vet det kan ju gå jätte bra. I kväll så ska jag och http://ahrenbecks.blogg.se/ sova hos http://lovisahammars.blogg.se(och nej jag vet inte hur man länkar så där fint och profsigt)
Förövrigt så står mamma och gör kackor mummmmms :)
fin liten bild på mig just nu och nu måste jag draaaa!!!!

Sanna!

tjenare nu sitter jag och sanna och vräker i oss massa godis!!
sen ska linnea komma eller nått sånt fast hon är på kalas nu.

Tävling!!!!!

Tjenare allihop jag har inte så mycket att göra just nu. Men jag tänkte berätta att jag är med i en tävling som jag veeeeeerkligen vill vinna men chansen är ju inte så jävla stor men man hoppas ju på det bästa!! om ni vill vara med så går ni in på: http://vadfanskajagheta.se/
Rolig blogg för övrigt.
Men nu ska jag nog gå och ta lite kort med min highteek kamra (eller hur det nu stavas).
Snööög bild på mina fiiiina sneeela kommpisar :D:D:D
Aaaw Säll jag är!!
Tagga bulgarien och Egypten!!!!

.......

Idah har skolan varit rätt okej bara so:n som va ''vanlig'' lektion och då kolla vi på film. efter skolan åkte jag Linnea Athena och Emma till caseys och fika eller dom tog räk macka och jag tog en pizza bulle. Men vi tyckte det va rätt så skabb så vi åkte till mäcka och tog en fika där med.
Efter det åkte vi till Athena och lira lite med Gangsters det gick bra tills Jag gjorde så att vi förlora och Emma sa att jag var dålig då gick jag ut och gömmde hennes sko. Sen så råka jag göra det igen då säger hon att jag inte kan några texter att jag inte kan spla trummor eller gitare alltså att jag inte kan något då!!!!
Då sa jag att jag skulle åka hem men då började dom gömma mina grejor och slå mig så nu har jag en bå tira. Sen kollade jag på klockan och såg att jag verkligen behövde åka hem. Men det gick inte så bra för athena låste in sig på toan med mina skor då tog jag hennes skor men dom var typ 50 storlekar för stora. Sen när jag hade alla mina grejor dum som jag är så säger jag emma lycka till att hitta dina skor då tar hon min wii kontrol så jag fick så där i fem minuter till typ. Så det sluta med att jag och Emma åkte ifrån Athena som fiender Athena är med min fiende!! Den enda som är snäll är Linnea <3<3<3
Förövrigt så är en bulgarien resa beställd nu!! fan vad jag längtar!!
Bilder från igår för jag vill inte lägga ut några bilder från nu eftersom att det ser ut som att jag har doppat ena ögat i blåbär eller något!!
fin bild innan tävlingen!!

RSS 2.0